In een wereld die voortdurend in beweging is, waar stress en de eisen van het dagelijks leven soms overweldigend kunnen zijn, is er een groeiende behoefte aan momenten van diepe introspectie en transformatie. Retraites bieden een welkome gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, om te vertragen, te reflecteren en te groeien. Eén retraite in het bijzonder, georganiseerd door MindAwareness en gehouden op 20 juli 2024 bij Zentire, belooft een bijzondere ervaring die levens kan veranderen.

MindAwareness: De Poort naar Transformatie

MindAwareness is een toonaangevende organisatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Hun aanpak is gebaseerd op het inzicht dat onze geest een ongelooflijk potentieel heeft voor verandering en groei. Door middel van innovatieve methoden en baanbrekend onderzoek hebben ze een retraite ontwikkeld die niet alleen rust biedt, maar ook de mogelijkheid tot diepgaande transformatie.

Een Nieuw Perspectief: Psychedelica en Neuroplasticiteit

Wat deze retraite van MindAwareness zo uniek maakt, is het gebruik van psychedelica in combinatie met de kracht van neuroplasticiteit. Psychedelica hebben al lang de aandacht getrokken van onderzoekers en pioniers op het gebied van bewustzijn. Ze worden erkend voor hun vermogen om de geest te openen, grenzen te verleggen en diepe inzichten te verschaffen.

Neuroplasticiteit, aan de andere kant, verwijst naar het vermogen van de hersenen om te veranderen en zich aan te passen in reactie op ervaringen. Door middel van gerichte technieken en begeleiding kunnen vaste denkpatronen worden doorbroken, nieuwe neurale verbindingen worden gevormd en nieuwe wegen naar groei en welzijn worden geopend.

Een Levensveranderende Ervaring

De retraite bij Zentire belooft een ervaring te zijn die verder gaat dan de conventionele benaderingen van persoonlijke groei. Deelnemers worden uitgenodigd om diep in zichzelf te duiken, hun innerlijke landschap te verkennen en te ontdekken wat er voorbij hun gebruikelijke grenzen ligt. Of het nu gaat om het overwinnen van verslavingen, het loslaten van negatieve gedachten of het herontdekken van een diepere verbinding met zichzelf, deze retraite biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor persoonlijke transformatie.

Een Uitnodiging tot Groei

MindAwareness nodigt iedereen die op zoek is naar verandering en groei uit om deel te nemen aan deze bijzondere retraite. Het is een kans om los te breken van de beperkingen van het dagelijks leven, om te duiken in de diepten van het bewustzijn en om te ontdekken wat er mogelijk is wanneer we onze geest openstellen voor nieuwe ervaringen en inzichten.

Of je nu op zoek bent naar rust, naar verlichting van innerlijke strijd, of naar een hernieuwde visie op het leven, deze retraite biedt een pad naar transformatie dat diep resoneert met de behoeften van onze tijd. Durf jezelf open te stellen voor de mogelijkheden die voor je liggen, en stap binnen in een wereld van groei, genezing en verandering bij MindAwareness.

Neem de Eerste Stap

Als deze retraite bij Zentire en de benadering van MindAwareness resoneren met jouw verlangen naar groei en transformatie, aarzel dan niet om de eerste stap te zetten. Neem contact op met MindAwareness voor meer informatie en om je plek te reserveren voor deze levensveranderende ervaring. Jouw reis naar een nieuw perspectief en een diepere verbinding met jezelf begint hier.

Kom op 20 juli 2024 naar Zentire en ontdek de kracht van psychedelica en neuroplasticiteit bij MindAwareness. Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan een reis die je leven voorgoed kan veranderen. Meer informatie over deze dag vind je https://www.mindawareness.nl/retraite/

Benieuwd geworden en interresse in een gratis, vrijblijvend kennismakings gesprek?  Druk op onderstaande knop om eenvoudig een datum/tijdstip te selecteren waarop we kennis kunnen maken!

Ruben
Ruben
2024-01-04
Ik had een zeer mooie reis bij Mindawareness. Van de intake, de ceremonie zelf, de muzikale begeleiding, tot aan de afsluiting, alles is met de hoogste zorg en bekwaamheid geregeld. Je zal je ontzorgt voelen en dat is hier precies de bedoeling. Hoewel het jouw persoonlijke reis is, zorgen de heren dat je reist in 1e klasse. Nogmaals dank heren en tot de volgende!
Nadine Geeraerts
Nadine Geeraerts
2023-11-07
Onlangs een ceremonie gedaan met een vriendin, Wat een mooie ervaring.ik vond het in begin spannend om erna toe te gaan ook mijn nieuwschierigheid wat mee speelde van,wat gaat het doen.ik had wel een intensie Mijn geluk is dat ik die gekregen heb en mocht ervaren Maar het komt hoe het komt volgens hun En dat klopt je laat het maar gebeuren en dan gaat het vanzelf,meest mooie ervaring zoveel rust ,zoveel mooie gevoelens gehad Elke dag denk ik er nog aan terug,het heeft me veel gebracht en laten inzien Ik slaap zelfs beter in Voel me goed Heel veel warmte voel ik Heel apart Je geest en onderbewust zijn word echt leeg gemaakt Fantastisch gevoel Zo moet iedereen zich voelen Zou de wereld stuk mooier zijn Bedankt heren voor deze mooie reis!! Ik kom zeker nog een keer terug Liefs nadine
Robert
Robert
2023-09-07
Het was een fijne 1 op 1 truffelceremonie! De reis zelf was mooi, de ruimte voelde prettig aan, en de begeleiding was echt goed. Zowel de intake vooraf, het assisteren tijdens, en de nazorg. De mannen nemen de tijd voor je en leveren echt kwaliteit. Een aanrader dus 😊🙏
Ank Van Rensen
Ank Van Rensen
2023-08-17
Wat was het spannend om aan deze ervaring mee te doen. Meteen vanaf dat ik binnenkwam in jullie ruimte voelde ik mij zo veilig en vetrouwd dat alle spanning wegviel. Wat een fantastische ervaring, de kleuren, de beelden maar zeker de muziek, wauw wat een kracht en energie gaat van die muziek uit. Deze kracht en energie heeft mij een zeer bijzondere innerlijke reis laten beleven. Ik merk dat ik nu meer kan en mag loslaten. Ik beleef de kleuren van de natuur nu zoveel helderder als voorheen. Er is ruimte is gekomen in mijn eigen denken en voelen wat geeft dat een geweldig rustig zelfverzekerd gevoel. Er word alles aangedaan om er voor te zorgen dat je je op je gemak voelt, maar wat ook zeker belangrijk is dat de gehele ceremonie liefde en acceptatie voor alles uitstraalt en dat was voor mij een geweldige ervaring. Nick en Frens, bedankt voor de mooie reis die ik heb mogen beleven onder jullie professionele en liefdevolle begeleiding. ♥ En ik kom binnenkort voor mijn volgende reis.
Sylvia Plompen woudstra
Sylvia Plompen woudstra
2023-07-28
Samen met vriendinnen een ceremonie gedaan, ik was benieuwd naar deze ervaring en heb het als prettig ervaren Wilde graag mezelf weer vinden, en enkele trauma's uit het verleden loslaten, zodat dit mij niet meer hindert in het heden! Ik denk dat ik best ver ben gekomen met deze sessie ! ik heb een aantal zaken achter me gelaten, en geacepteerd dat dit bij mijn verleden hoort, en vooral vooruit wil kijken, naar wat mij nog te wachten staat , Heel fijn dit samen met vriendinnen te ervaren , ieder voor zich,maar tog samen had echt het gevoel van veiligheid , We zijn allemaal super goed begleid en voorbereid, in deze reis naar binnen!! Super fijne ervaring,en zeker wil ik dit nog eens meemaken! Blij met deze stap, het heeft mijn vertrouwen in mezelf weer aangewakkerd! Dit had ik echt nodig Bedankt frens en nick,
Miranda Schaefer Janssen
Miranda Schaefer Janssen
2023-07-24
Samen met mijn vriendinnen een truffelceremonie gedaan.. Wat een geweldige mooie ervaring was dat 😍 Voelde me erg op mijn gemak en heb enorm genoten van mijn reis Prachtige momenten beleefd ! Heb weer positieve energie, en kom weer wat gemakkelijker de dag door Heb me heerlijk kunnen overgeven en me geheel laten meevoeren op de prachtige muziek ..wat voor mij heel helend was .. Kortom genoten en weer een mooie ervaring rijker Zeker voor herhaling vatbaar !! Frens en Nick heel erg bedankt Groetjes Miranda
Petra Kraus loupias
Petra Kraus loupias
2023-07-20
In juli heb ik een ceremonie gehad .wist van tevoren niet wat me überhaupt zou overkomen. Na de fijne voor gesprekken durfde ik de stap te zetten. Mijn ervaring was fascinerend .ik zelf liep vantevoren tegen een burnout , het verleden ,opgekropte emoties, rouwproces. Mijn doel was loslaten. De ceremonie voor mij was een golf van emoties een avontuur over het leven . Waarvan opgekropte en weggestopte spanningen van je lijf& geest passeerde maar daarna verdwenen. Ik ging op reis in mij zelf zo posetief . De begeleiding tijdens de ceremonie was heel prettig. Voelde me naar de ceremonie opgelucht ruimte in me zelf, helderheid. Ben nog steeds enthousiast en kan het iedereen aanbevelen. Ook de na gesprekken heel fijn. Je voelt je begrepen. Bedankt voor de goede zorg ervoor tijdens en erna. En ook het smaakvolle gezonde eten. Groetjes petra loupias
Yama Heidary
Yama Heidary
2023-06-08
It's was a greatest experience ever...I have been hold on to the past for far too long..this ceremony made me be OK wit letting go of all that past pain.. I feel reborn.. and once again after a long time able to love me again... I would highly recommend this to anyone. That wants a positive change in there life.... Thank u for experience
×