In een wereld die voortdurend in beweging is, waar stress en de eisen van het dagelijks leven soms overweldigend kunnen zijn, is er een groeiende behoefte aan momenten van diepe introspectie en transformatie. Retraites bieden een welkome gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, om te vertragen, te reflecteren en te groeien. Eén retraite in het bijzonder, georganiseerd door MindAwareness en gehouden op 20 juli 2024 bij Zentire, belooft een bijzondere ervaring die levens kan veranderen.

MindAwareness: De Poort naar Transformatie

MindAwareness is een toonaangevende organisatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Hun aanpak is gebaseerd op het inzicht dat onze geest een ongelooflijk potentieel heeft voor verandering en groei. Door middel van innovatieve methoden en baanbrekend onderzoek hebben ze een retraite ontwikkeld die niet alleen rust biedt, maar ook de mogelijkheid tot diepgaande transformatie.

Een Nieuw Perspectief: Psychedelica en Neuroplasticiteit

Wat deze retraite van MindAwareness zo uniek maakt, is het gebruik van psychedelica in combinatie met de kracht van neuroplasticiteit. Psychedelica hebben al lang de aandacht getrokken van onderzoekers en pioniers op het gebied van bewustzijn. Ze worden erkend voor hun vermogen om de geest te openen, grenzen te verleggen en diepe inzichten te verschaffen.

Neuroplasticiteit, aan de andere kant, verwijst naar het vermogen van de hersenen om te veranderen en zich aan te passen in reactie op ervaringen. Door middel van gerichte technieken en begeleiding kunnen vaste denkpatronen worden doorbroken, nieuwe neurale verbindingen worden gevormd en nieuwe wegen naar groei en welzijn worden geopend.

Een Levensveranderende Ervaring

De retraite bij Zentire belooft een ervaring te zijn die verder gaat dan de conventionele benaderingen van persoonlijke groei. Deelnemers worden uitgenodigd om diep in zichzelf te duiken, hun innerlijke landschap te verkennen en te ontdekken wat er voorbij hun gebruikelijke grenzen ligt. Of het nu gaat om het overwinnen van verslavingen, het loslaten van negatieve gedachten of het herontdekken van een diepere verbinding met zichzelf, deze retraite biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor persoonlijke transformatie.

Een Uitnodiging tot Groei

MindAwareness nodigt iedereen die op zoek is naar verandering en groei uit om deel te nemen aan deze bijzondere retraite. Het is een kans om los te breken van de beperkingen van het dagelijks leven, om te duiken in de diepten van het bewustzijn en om te ontdekken wat er mogelijk is wanneer we onze geest openstellen voor nieuwe ervaringen en inzichten.

Of je nu op zoek bent naar rust, naar verlichting van innerlijke strijd, of naar een hernieuwde visie op het leven, deze retraite biedt een pad naar transformatie dat diep resoneert met de behoeften van onze tijd. Durf jezelf open te stellen voor de mogelijkheden die voor je liggen, en stap binnen in een wereld van groei, genezing en verandering bij MindAwareness.

Neem de Eerste Stap

Als deze retraite bij Zentire en de benadering van MindAwareness resoneren met jouw verlangen naar groei en transformatie, aarzel dan niet om de eerste stap te zetten. Neem contact op met MindAwareness voor meer informatie en om je plek te reserveren voor deze levensveranderende ervaring. Jouw reis naar een nieuw perspectief en een diepere verbinding met jezelf begint hier.

Kom op 20 juli 2024 naar Zentire en ontdek de kracht van psychedelica en neuroplasticiteit bij MindAwareness. Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan een reis die je leven voorgoed kan veranderen. Meer informatie over deze dag vind je https://www.mindawareness.nl/retraite/

Benieuwd geworden en interresse in een gratis, vrijblijvend kennismakings gesprek?  Druk op onderstaande knop om eenvoudig een datum/tijdstip te selecteren waarop we kennis kunnen maken!

jp jp
jp jp
2024-04-09
Prachtige ervaring! Begeleiding was super geregeld en voelde vertrouwd. Door de inzichten welke ik tijdens mijn reis heb gekregen ben ik heel anders naar het leven gaan kijken! Zit nu veel positiever in mn vel!
Herman Jakobs
Herman Jakobs
2024-04-03
Veel problemen die ik dacht te hebben bleken niet te bestaan. Ik kom weer toe aan alle dingen die ik 2 jaar terug ook deed. Door relatie stress leek het of mijn hersenen door overbelasting niet goed meer functioneerden. Eén truffel ceremonie, opgelost. 😃👍🏼👍🏼👍🏼
Chiel Schütte
Chiel Schütte
2024-04-03
Warme en professionele begeleiding! Goed afgestemde ruimte
Kim Peeters
Kim Peeters
2024-02-20
Een hele mooie ervaring gehad bij Mindawareness. Zo veel mooie inzichten gekregen tijdens en na de sessie. Het heeft bij mij veel los gemaakt en hierdoor ben ik meer open naar situaties gaan kijken. Ik ben een gevoelig persoon, maar ik heb ook het gevoel meer "down to earth" te zijn. Meningen en emoties komen minder heftig binnen en ik kan mij hier beter voor afsluiten. Ik heb mij de hele reis fijn gevoeld. De ruimte is mooi en rustig ingericht en je wordt zo nodig geholpen als het even te veel wordt. Daarom heb ik mij helemaal over kunnen geven aan het moment. Je wordt van te voren goed voorbereid d.m.v. een telefoongesprek, intake formulier en een voedingslijst zodat je het optimale uit de dag kunt halen. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze sessie zeker niet te laatste gaat zijn. Ik ben benieuwd wat ik nog meer kan gaan leren uit dit indrukwekkende medicijn!
Karin Kwaspen
Karin Kwaspen
2024-02-10
Het is iets magisch!! Het mooiste wat jij jezelf kan schenken. Fijne mensen super begeleiding en mooie locatie om jouw reis naar jezelf te mogen maken.
Frank Jansen
Frank Jansen
2024-01-23
Dit was de eerste keer dat ik ooit psychedelica heb ondergaan, en ik begrijp nu waarom ze dit ceremonie's noemen. Iets wat ik mijn hele leven zal blijven herrineren. Ik zat al een hele tijd vast in een bepaald ritme, waar ik niet gelukkig was maar ook niet blij was. Niet suicidaal maar ook niet genoot van het leven, een beetje hier tussenin. Na verschillende psychologen en therapiën ondergaan te hebben kwam ik via Netflix terrecht bij psilocybine, en na dit gezien te hebben ben ik me gaan oriënteren en kwam ik uit bij MindAwareness. Van begin tot eind super begeleid door de 2 heren. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes perfect georganiseerd en mijn ervaring zal altijd bij me blijven. Ik heb mezelf terug gevonden en geniet nu veel meer van de kleine dingetjes om me heen dan voorheen. Ik voel me weer een stuk gelukkiger dan in de laatste jaren. Ik ga zeker nog een keer terugkomen zodra de truffels me weer roepen! Bedankt mannen voor deze bijzondere dag!
Ruben
Ruben
2024-01-04
Ik had een zeer mooie reis bij Mindawareness. Van de intake, de ceremonie zelf, de muzikale begeleiding, tot aan de afsluiting, alles is met de hoogste zorg en bekwaamheid geregeld. Je zal je ontzorgt voelen en dat is hier precies de bedoeling. Hoewel het jouw persoonlijke reis is, zorgen de heren dat je reist in 1e klasse. Nogmaals dank heren en tot de volgende!
Nadine Geeraerts
Nadine Geeraerts
2023-11-07
Onlangs een ceremonie gedaan met een vriendin, Wat een mooie ervaring.ik vond het in begin spannend om erna toe te gaan ook mijn nieuwschierigheid wat mee speelde van,wat gaat het doen.ik had wel een intensie Mijn geluk is dat ik die gekregen heb en mocht ervaren Maar het komt hoe het komt volgens hun En dat klopt je laat het maar gebeuren en dan gaat het vanzelf,meest mooie ervaring zoveel rust ,zoveel mooie gevoelens gehad Elke dag denk ik er nog aan terug,het heeft me veel gebracht en laten inzien Ik slaap zelfs beter in Voel me goed Heel veel warmte voel ik Heel apart Je geest en onderbewust zijn word echt leeg gemaakt Fantastisch gevoel Zo moet iedereen zich voelen Zou de wereld stuk mooier zijn Bedankt heren voor deze mooie reis!! Ik kom zeker nog een keer terug Liefs nadine
Robert
Robert
2023-09-07
Het was een fijne 1 op 1 truffelceremonie! De reis zelf was mooi, de ruimte voelde prettig aan, en de begeleiding was echt goed. Zowel de intake vooraf, het assisteren tijdens, en de nazorg. De mannen nemen de tijd voor je en leveren echt kwaliteit. Een aanrader dus 😊🙏
Ank Van Rensen
Ank Van Rensen
2023-08-17
Wat was het spannend om aan deze ervaring mee te doen. Meteen vanaf dat ik binnenkwam in jullie ruimte voelde ik mij zo veilig en vetrouwd dat alle spanning wegviel. Wat een fantastische ervaring, de kleuren, de beelden maar zeker de muziek, wauw wat een kracht en energie gaat van die muziek uit. Deze kracht en energie heeft mij een zeer bijzondere innerlijke reis laten beleven. Ik merk dat ik nu meer kan en mag loslaten. Ik beleef de kleuren van de natuur nu zoveel helderder als voorheen. Er is ruimte is gekomen in mijn eigen denken en voelen wat geeft dat een geweldig rustig zelfverzekerd gevoel. Er word alles aangedaan om er voor te zorgen dat je je op je gemak voelt, maar wat ook zeker belangrijk is dat de gehele ceremonie liefde en acceptatie voor alles uitstraalt en dat was voor mij een geweldige ervaring. Nick en Frens, bedankt voor de mooie reis die ik heb mogen beleven onder jullie professionele en liefdevolle begeleiding. ♥ En ik kom binnenkort voor mijn volgende reis.
×