Het MindAwareness Fonds

Bij Mindawareness zetten we ons in om truffelceremonies voor iedereen toegankelijk te maken. Wij geloven dat iedereen namelijk de kans moet krijgen om te profiteren van de krachtige voordelen van onze ceremonies, ongeacht hun financiële situatie. Helaas kunnen de kosten voor deze ceremonies hoog zijn, en dit kan mensen ontmoedigen om deze ervaring te ondergaan. Daarom hebben wij dit fonds opgezet, om ook mensen met een kleinere beurs toegang te kunnen geven tot deze levens veranderende ervaring.   

 

Wat doen wij zelf?

Bij MindAwareness willen we er zeker van zijn dat truffelceremonies voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht iemands financiële situatie. Daarom hebben we niet alleen een fonds opgericht om mensen met een kleine beurs te ondersteunen bij het deelnemen aan truffelceremonies, maar we hebben ook besloten om zelf bij te dragen.

Bij elke truffelceremonie die we organiseren, dragen we een percentage af aan ons fonds voor financiële ondersteuning. Dit betekent dat elke deelnemer die betaalt voor een ceremonie indirect bijdraagt aan het mogelijk maken van deelname voor mensen met een kleine beurs.

We zijn er trots op dat we op deze manier kunnen bijdragen aan het vergroten van de toegankelijkheid van truffelceremonies en het ondersteunen van degenen die anders niet in staat zouden zijn om deel te nemen.

 

Heeft u interesse in een truffelceremonie, maar niet de financiële middelen?

Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om deel te nemen aan truffelceremonies als je het financieel niet breed hebt. Daarom willen wij graag ons fonds onder de aandacht brengen, speciaal voor deze groep mensen.

Ons fonds is er om mensen te ondersteunen die het financieel zwaar hebben en toch graag willen deelnemen aan onze truffelceremonies. Wij geloven namelijk dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om de helende en transformerende werking van psychedelica te ervaren.

We willen benadrukken dat ons fonds er voor iedereen is, ongeacht afkomst, geslacht of leeftijd. We vinden het belangrijk dat mensen de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en te groeien, zonder dat financiële problemen in de weg staan.

Als je denkt dat ons fonds iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en kijken samen naar wat het beste bij jouw situatie past. Je staat er niet alleen voor, wij zijn er voor jou.

Voorwaarden om gebruik te kunnen maken van ons fonds

Wij hebben een fonds opgericht om mensen te ondersteunen die het financieel zwaar hebben en graag deel willen nemen aan onze truffelceremonies. Om in aanmerking te komen voor ondersteuning vanuit ons fonds, zijn er enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden:

  1. Financiële situatie: De persoon die ondersteuning aanvraagt moet kunnen aantonen dat hij of zij het financieel moeilijk heeft en de kosten van de truffelceremonies niet kan dragen. (Hiermee verzekeren wij ook dat het fonds alleen gebruikt wordt voor personen welke dit ook echt nodig hebben)
  2. Motivatie: De persoon moet gemotiveerd zijn om deel te nemen aan de truffelceremonies en een duidelijk doel hebben voor deelname, zoals persoonlijke groei of heling.
  3. Eigen bijdrage: Wij eisen dat de aanvrager een bepaald percentage van de kosten zelf betaald, bijvoorbeeld 10, 20 of 30% van de kosten van de ceremonie. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat de persoon financieel betrokken is bij de behandeling en zich meer gemotiveerd voelt om deze af te ronden.
  4. Beperkt budget:  Je kunt alleen in aanmerking komen voor subsidie zolang er geld beschikbaar is.

Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, kan er ondersteuning vanuit ons fonds worden aangevraagd. Neem hiervoor contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden en kijken samen naar wat het beste bij jouw situatie past.

Wilt u gebruik maken van ons fonds? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik voldoe aan de voorwaarden welke hierboven zijn vastgelegd

Wij nemen vervolgens binnen enkele werkdagen contact met u op

×