Verzendingsbeleid

Bij MindAwareness hechten we veel waarde aan discrete verzending. We begrijpen dat u wilt dat uw bestelling anoniem blijft en ons pakket bevat dan ook alleen de adresgegevens en het retouradres zonder onze bedrijfsnaam. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om onze producten te bestellen als u buiten Nederland woont en we verzenden niet naar landen buiten de Europese Unie. We geven geen informatie over de wettelijke status van onze producten in andere EU-landen en de verantwoordelijkheid voor lokale wetgeving en douanevoorschriften ligt bij de consument.

We streven ernaar om uw bestelling zo snel en discreet mogelijk af te leveren en verzenden uw product binnen 62 uur na ontvangst van uw bestelling. U ontvangt een bevestiging van betaling en zodra we uw bestelling verzenden, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Let op dat MindAwareness niet verantwoordelijk is voor vertragingen veroorzaakt door de vervoerder en dat u verantwoordelijk bent voor het verstrekken van de juiste adresgegevens en het op tijd in ontvangst nemen van het pakket vanwege de beperkte houdbaarheid van onze producten.

Het is uw eigen risico als de douane onze producten onderschept in andere EU-landen en u bent verantwoordelijk voor het begrijpen van de wettelijke status van onze producten in uw land. Als u vragen heeft over uw zending, kunt u contact met ons opnemen. We betalen uw geld niet terug als u ons onjuiste adresgegevens heeft verstrekt.

 

×