DonatieFonds van MindAwareness

Welkom op onze donatiepagina! Bij Mindawareness zetten we ons in om truffelceremonies voor iedereen toegankelijk te maken. Wij geloven dat iedereen namelijk de kans moet krijgen om te profiteren van de krachtige voordelen van onze ceremonies, ongeacht hun financiële situatie. Helaas kunnen de kosten voor deze ceremonies hoog zijn, en dit kan mensen ontmoedigen om deze ervaring te ondergaan. Daarom hebben wij dit fonds opgezet, om ook mensen met een kleinere beurs toegang te kunnen geven tot deze levens veranderende ervaring.  Draag jij een steentje bij om onze samenleving mooier te maken? 

Waarom doneren?

Mind Awareness heeft een fonds opgezet om mensen met een kleine beurs de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan truffelceremonies. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot deze therapeutische ervaring, ongeacht hun financiële situatie.

Wat doen wij zelf?

Bij MindAwareness willen we er zeker van zijn dat truffelceremonies voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht iemands financiële situatie. Daarom hebben we niet alleen een fonds opgericht om mensen met een kleine beurs te ondersteunen bij het deelnemen aan truffelceremonies, maar we hebben ook besloten om zelf bij te dragen.

Bij elke truffelceremonie die we organiseren, dragen we een percentage af aan ons fonds voor financiële ondersteuning. Dit betekent dat elke deelnemer die betaalt voor een ceremonie indirect bijdraagt aan het mogelijk maken van deelname voor mensen met een kleine beurs.

We zijn er trots op dat we op deze manier kunnen bijdragen aan het vergroten van de toegankelijkheid van truffelceremonies en het ondersteunen van degenen die anders niet in staat zouden zijn om deel te nemen.

Help jij mee?

Door te doneren aan ons fonds, draag jij bij aan de mogelijkheid voor mensen om deel te nemen aan een truffelceremonie. Deze ervaring kan een levensveranderend effect hebben op degenen die deel uitmaken van de ceremonie. Het kan leiden tot verhoogde creativiteit, verbeterde relaties, een dieper begrip van zichzelf en anderen, en een algeheel gevoel van welzijn.

Wat gebeurt er met je donatie?

Met uw donatie kunnen we mensen helpen die het zichzelf niet kunnen veroorloven om de volledige kosten van een ceremonie te betalen. Het geld zal worden gebruikt, om sessies te subsidiëren van personen met een kleine beurs.

Doneren

[product_page id=”7129″]

Huidige balans van onze donaties

0

Aantal donaties gekregen

Bent, of kent u iemand met financiële beperkingen, die de kosten van de ceremonie niet kunnen dragen? Kijk dan HIER of hij/zij in aanmerking komt voor het MindAwareness Fonds.

×