Medische toepassing

Onze website biedt geen medisch advies. De inhoud, inclusief tekst, afbeeldingen en ander materiaal, is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt als vervanging voor professioneel medisch advies en is niet van toepassing op iedereen.

MindAwareness beweert niet dat de aangeboden producten effectief zijn als geneesmiddel, hulpmiddel of supplement. Bij medische of psychische klachten moet altijd een arts of professional worden geraadpleegd.

We adviseren u altijd voorzichtig te zijn. Onderzoek naar de therapeutische werking en toepassing van psilocybine neemt toe, maar de wetgeving en politieke ontwikkelingen zijn gevoelig. Een psilocybine-gerelateerd incident kan leiden tot een verbod. We streven naar maximale voorlichting, onderzoek en innovatie om de voortgang te bevorderen.

Informatie

De consument is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij of zij maakt op basis van de informatie die op onze website wordt verstrekt. De consument kan geen rechten ontlenen aan deze informatie. We proberen waarheidsgetrouwe en actuele informatie te bieden, maar we kunnen niet garanderen dat de beschikbare informatie volledig of correct is.

We zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het tijdelijk of permanent niet beschikbaar zijn van de website. Het gebruik van andere websites die gelinkt zijn aan onze website is op eigen risico. We accepteren geen verplichting of aansprakelijkheid. Deze links zijn alleen bedoeld voor het gemak van de consument. De consument is zelf volledig verantwoordelijk voor het gebruik en de gevolgen van de aangeboden producten en diensten.

Contra-indicaties

Als u momenteel onder behandeling bent of medicatie gebruikt, raadpleeg dan een arts of professional. De consument is zelf verantwoordelijk voor het opvragen van begeleiding of advies bij een gekwalificeerde zorgverlener. Gebruik geen psilocybine-houdende producten als u een geschiedenis heeft van psychotische symptomen zoals schizofrenie, bipolaire stoornissen en/of andere neurologische stoornissen. Gebruik geen psilocybine-houdende producten in combinatie met alcohol, cafeïne, drugs of medicijnen. Gebruik geen psilocybine-houdende producten als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Misbruik en schending

MindAwareness is niet verantwoordelijk voor misbruik of onverantwoord gebruik van de aangeboden producten op onze website. Onze producten hebben een legale status in Nederland. De consument is zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van een bestelling vanuit een ander EU-land.

Deze bepalingen zijn van toepassing op al onze producten en diensten, ook als de consument deze heeft ontvangen via derden. We zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van het gebruik van onze producten en di

×