Hallo iedereen!

Dit keer een ander soort blogverhaal, namelijk mijn eigen ervaring van afgelopen vrijdag, en een kijkje in mijn persoonlijke leven.

Zoals eerder vermeld op de voorpagina, is mijn eerste ervaring met Psilocybine alweer zo’n 3 jaar geleden geweest. Deze ervaring heeft mijn leven en kijk op het leven in positieve zin veranderd.

Veranderingen in mijn Leven

De afgelopen 3 jaar hebben meer veranderingen in mijn leven gebracht dan de jaren ervoor. Voorheen leek het alsof er weinig nieuws gebeurde en ik vastzat in een routine. Het leek alsof ik in die routine bleef hangen, en hoewel het leven niet slecht was, voelde ik me niet altijd gelukkig.

In de afgelopen 1,5 jaar ben ik druk bezig geweest met het opzetten van MindAwareness en heb ik meer tijd besteed aan mijn gezin in plaats van elke dag met vrienden rondhangen. Hierdoor werd me duidelijk dat mijn partner en ik uit elkaar waren gegroeid. We merkten dat we niet gelukkig waren wanneer we samen tijd doorbrachten, hoewel er geen ruzies waren.

De Beslissing

Na vele pogingen om ons leven samen te verbeteren, hebben we deze zomer besloten om ieder onze eigen weg te gaan. Deze beslissing doet pijn, maar diep van binnen weten we dat het beter is voor ons als individu.

Deze beslissing heeft mijn leven op zijn kop gezet, en ik had tijd nodig om alles te verwerken en mijn verdriet een plaats te geven. Ik ben nog nooit echt alleen geweest, maar ik weet dat dit het einde is van een hoofdstuk in mijn leven en het begin van een nieuw hoofdstuk waarin ik mezelf opnieuw zal leren kennen.

Ervaring Truffelceremonie

Dit was voor mij de reden om na ongeveer een jaar geen truffels te hebben gebruikt, weer een diepe reis naar mijn innerlijke zelf te maken.

Op vrijdag 20/10/2023 begon ik ’s avonds na mijn werk aan mijn innerlijke reis, ondanks dat ik normaal gesproken een innerlijke reis na een drukke dag niet adviseer, besloot ik toch om dit dan te doen i.v.m. mijn behoorlijke drukke planning.  Na het innemen van een hoge dosis truffels begonnen de eerste symptomen na ongeveer 30 minuten te werken. Alles om me heen begon langzaam te bewegen, bijna alsof alles om me heen tot leven kwam. Iets wat voor veel mensen die ervaring hebben met psilocybine herkenbaar is.

Vervolgens besloot ik comfortabel op mijn matras in de ceremonieruimte te gaan liggen en de muziekplaylist aan te zetten, zoals we dat altijd doen om rustig meegevoerd te worden door muziek die is afgestemd op de verschillende fasen van een truffelreis. 

Met mijn ogen dicht zag ik allerlei verschillende beelden, moeilijk uit te leggen voor degenen die nog nooit truffels hebben gebruikt, maar voor degenen die dat wel hebben gedaan, begrijpen wat ik hiermee bedoel.

De Innerlijke Reis

Ik hoopte op spirituele inzichten, maar die kreeg ik niet. Ook dacht ik aan mijn vrouw en dochter, in de hoop hier bepaalde inzichten uit te halen, maar tevergeefs. Ik kon mezelf helaas niet sturen. Ik besloot me dan ook open te stellen voor alles wat zich aandiende.

Veel van de beelden en gedachten die voorbij kwamen heb ik nog geen plek kunnen geven, maar één ervaring bleef me bij. Het leek namelijk alsof ik deel uitmaakte van het universum, alsof alles wat we op aarde ervaren verbonden was met “de bron.” Ik zag een soort van allerlei beeldschermen met ieder verschillende toekomstscenario’s van mijzelf waarin ik ouder was. Ik zag mezelf op het ene scherm met mijn huidige vrouw en dochter, op een ander scherm zag ik mezelf op een strand, en weer op een ander scherm met iemand die ik niet eens kende, en zo nog veel andere beeldschermen met vele verschillende toekomstbeelden. (Denk ik dan..)

De Ontdekking

Achter al deze beeldschermen verscheen vervolgens een hand die verbonden was met een donker, sterrenachtig gat, een soort “wormhole” .. Achter alle beeldschermen ontstond zo’n kosmische hand welke uiteindelijk via de armen allemaal aan elkaar verbonden waren. Ik wilde dan ook achter de beeldschermen kijken om te zien waar deze handen naartoe leidde. Ik kon het wormgat in en het voelde alsof ik met de snelheid van het licht door een tunnel ging.

Ik heb vervolgens helaas niet kunnen achterhalen wat er zich achter dat alles bevindt aangezien ik toen weer bij kwam in het nu.

Conclusie
Als ik nu terugdenk aan deze ervaring, lijkt het me te vertellen dat het niet uitmaakt welke keuzes we maken in het leven. Uiteindelijk leiden alle wegen naar de bron, en wat die bron precies is, blijft voor mij een mysterie. Wat ik wel weet, is dat we moeten genieten van de tijd die we hebben op aarde aangezien het ook weer zo voorbij kan zijn..

Ik kijk nu al uit naar mijn volgende ervaring, hoewel deze nog even op zich laat wachten. En enkele dagen na de sessie merk ik dat ik meer rust heb gevonden in mijn huidige situatie en met volle nieuwe energie de toekomst omarm!

Leef en geniet, zelfs als je je soms in een minder goede situatie bevindt. En blijf evolueren, laat los wat niet meer bij je past, blijf niet ergens in hangen voor het gemakzucht, onze tijd hier op aarde tikt door, dus zorg ervoor dat je het beste maakt van deze (korte) periode op aarde!

Namasté

Bedankt voor het lezen.

Met vriendelijke groet,
Nick Cox
MindAwareness

 

Ben je jezelf kwijt geraakt, of voel je ook alsof je stilstaat in je leven? Wellicht kunnen truffels je helpen om dichter bij jezelf te komen.

In de zoektocht naar het vinden van onszelf, kunnen truffelceremonies een opmerkelijke reis van zelfontdekking en bewustwording bieden. Terwijl we dieper graven en onszelf openstellen voor de wonderen van het innerlijke universum, kunnen truffels fungeren als een sleutel tot de deur van zelfinzicht. Benieuwd geworden naar truffelcermeonies? Zie volgende link voor meer informatie!
https://www.mindawareness.nl/truffelceremonie/

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Robert
Robert
2023-09-07
Het was een fijne 1 op 1 truffelceremonie! De reis zelf was mooi, de ruimte voelde prettig aan, en de begeleiding was echt goed. Zowel de intake vooraf, het assisteren tijdens, en de nazorg. De mannen nemen de tijd voor je en leveren echt kwaliteit. Een aanrader dus 😊🙏
Ank Van Rensen
Ank Van Rensen
2023-08-17
Wat was het spannend om aan deze ervaring mee te doen. Meteen vanaf dat ik binnenkwam in jullie ruimte voelde ik mij zo veilig en vetrouwd dat alle spanning wegviel. Wat een fantastische ervaring, de kleuren, de beelden maar zeker de muziek, wauw wat een kracht en energie gaat van die muziek uit. Deze kracht en energie heeft mij een zeer bijzondere innerlijke reis laten beleven. Ik merk dat ik nu meer kan en mag loslaten. Ik beleef de kleuren van de natuur nu zoveel helderder als voorheen. Er is ruimte is gekomen in mijn eigen denken en voelen wat geeft dat een geweldig rustig zelfverzekerd gevoel. Er word alles aangedaan om er voor te zorgen dat je je op je gemak voelt, maar wat ook zeker belangrijk is dat de gehele ceremonie liefde en acceptatie voor alles uitstraalt en dat was voor mij een geweldige ervaring. Nick en Frens, bedankt voor de mooie reis die ik heb mogen beleven onder jullie professionele en liefdevolle begeleiding. ♥ En ik kom binnenkort voor mijn volgende reis.
Sylvia Plompen woudstra
Sylvia Plompen woudstra
2023-07-28
Samen met vriendinnen een ceremonie gedaan, ik was benieuwd naar deze ervaring en heb het als prettig ervaren Wilde graag mezelf weer vinden, en enkele trauma's uit het verleden loslaten, zodat dit mij niet meer hindert in het heden! Ik denk dat ik best ver ben gekomen met deze sessie ! ik heb een aantal zaken achter me gelaten, en geacepteerd dat dit bij mijn verleden hoort, en vooral vooruit wil kijken, naar wat mij nog te wachten staat , Heel fijn dit samen met vriendinnen te ervaren , ieder voor zich,maar tog samen had echt het gevoel van veiligheid , We zijn allemaal super goed begleid en voorbereid, in deze reis naar binnen!! Super fijne ervaring,en zeker wil ik dit nog eens meemaken! Blij met deze stap, het heeft mijn vertrouwen in mezelf weer aangewakkerd! Dit had ik echt nodig Bedankt frens en nick,
Miranda Schaefer Janssen
Miranda Schaefer Janssen
2023-07-24
Samen met mijn vriendinnen een truffelceremonie gedaan.. Wat een geweldige mooie ervaring was dat 😍 Voelde me erg op mijn gemak en heb enorm genoten van mijn reis Prachtige momenten beleefd ! Heb weer positieve energie, en kom weer wat gemakkelijker de dag door Heb me heerlijk kunnen overgeven en me geheel laten meevoeren op de prachtige muziek ..wat voor mij heel helend was .. Kortom genoten en weer een mooie ervaring rijker Zeker voor herhaling vatbaar !! Frens en Nick heel erg bedankt Groetjes Miranda
Orinda Exaltus
Orinda Exaltus
2023-07-20
Onlangs met vriendinnen bij Mindawareness een truffelceremonie bijgewoond en mogen ervaren. Hier heb ik tot op heden absoluut geen spijt van gehad , wat een geweldige ervaring! Ik heb een prachtige reis mogen maken in mijn eigen ik. Open en zonder verwachtingen ben ik er ingestapt maar ik heb hierdoor zoveel dingen een plek kunnen geven. Van rouwverwerking en verdriet, problemen van het verleden en van nu alles heeft een betere plek kunnen krijgen. Het heeft mij antwoorden gebracht voor mijn toekomst en een positievere blik op wat komen gaat. Ik voel mij bevrijd er is ruimte gekomen in mijn lichaam en geest. Deze ervaring zou oprecht niemand mogen missen, absoluut het aanraden waard. De algehele ervaring en de begeleiding waren top. Er word alles aan gedaan om er voor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Mijn complimenten voor de algehele ervaring en bedankt dat ik dit mee mocht maken.
Petra Kraus loupias
Petra Kraus loupias
2023-07-20
In juli heb ik een ceremonie gehad .wist van tevoren niet wat me überhaupt zou overkomen. Na de fijne voor gesprekken durfde ik de stap te zetten. Mijn ervaring was fascinerend .ik zelf liep vantevoren tegen een burnout , het verleden ,opgekropte emoties, rouwproces. Mijn doel was loslaten. De ceremonie voor mij was een golf van emoties een avontuur over het leven . Waarvan opgekropte en weggestopte spanningen van je lijf& geest passeerde maar daarna verdwenen. Ik ging op reis in mij zelf zo posetief . De begeleiding tijdens de ceremonie was heel prettig. Voelde me naar de ceremonie opgelucht ruimte in me zelf, helderheid. Ben nog steeds enthousiast en kan het iedereen aanbevelen. Ook de na gesprekken heel fijn. Je voelt je begrepen. Bedankt voor de goede zorg ervoor tijdens en erna. En ook het smaakvolle gezonde eten. Groetjes petra loupias
diana hermans
diana hermans
2023-07-19
Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn geliefde een truffel ceremonie mogen ervaren obv Nick en Frens, in hun prachtige, rustgevende en sfeervolle ruimte, (met airco) We werden eerst nog een keer uitgebreid geinformeerd en onze vragen werden netjes beantwoord en uitgelegd.. Toen we de truffelthee op hadden, mochten we op de matrasjes gaan liggen, en werden toen rustig begeleid met ademhalingsoefeningen, om lekker te ontspannenen en door de geweldige klanken van muziek werden we toen helemaal meegenomen in onze innerlijke reis, en wat was het een bijzondere ervaring die we niet snel zullen vergeten, soms een beetje heftig qua emoties, maar ook zo intens en prachtig...we hebben t er nog steeds over! Kleuren, beelden, bewegende figuren enz en ik had het gevoel of op mijn gezicht en lijf de instrumenten bespeeld werden..eigenlijk niet uit te leggen... Tot slot ,na de ceremonie kregen we nog een heerlijke gezonde maaltijd en was er alle ruimte en tijd om nog na te praten. En nu..ik lijk opeens 'uit het niets" eindelijk de discipline te hebben gevonden om m'n leefstijl te gaan veranderen.. Kortom, het was een super belevenis die we niet hadden willen missen, met een top verzorging en begeleiding van beide heren. Wij kunnen t iedereen aanraden..ik zeg, bij twijfel..Doen!
Marcel Zegers
Marcel Zegers
2023-06-16
Heb enkele weken geleden de truffel ceremonie ondergaan bij MindAwareness. Wat een geweldige beleving was dat het raakte me diep in mijn gevoel en emoties die al zolang vastgeroest zaten en nu los kwamen. Wat een bevrijding was dat. Het is een beleving die je zeker in je leven moet meemaken. Het geeft je uiteindelijk meer rust en acceptatie in jezelf en je omgeving. Ben blij met deze nieuwe levenservaring
Mayke Tsja
Mayke Tsja
2023-06-09
Wauw wat een ervaring! De kleuren, de beelden, de muziek, ik ben heel dankbaar dat ik dit allemaal heb mogen zien en voelen ik vond het prachtig! Het heeft mij de nodige inzichten gegeven. Zeker iets wat ik niet snel zal vergeten en zeker in de toekomst nog eens over zou willen doen. Nu amper een week later merk ik zeker al verschil. Ik heb meer rust in mijn hoofd meer energie en ga anders met sommige dingen om. Ik vond het in het begin spannend maar er word goed voor je gezorgd en goed op je gelet wat ervoor heeft gezorgd dat ik me rustig en veilig voelde en gewoon kon genieten van deze mooie reis.
Yama Heidary
Yama Heidary
2023-06-08
It's was a greatest experience ever...I have been hold on to the past for far too long..this ceremony made me be OK wit letting go of all that past pain.. I feel reborn.. and once again after a long time able to love me again... I would highly recommend this to anyone. That wants a positive change in there life.... Thank u for experience
×