Ontdek de betoverende reis van zowel begeleiders als deelnemers in de wereld van truffelceremonies, waar bewustzijnsverruiming en spirituele ontdekkingen samenkomen.

Truffel ceremonie ervaringen door MindAwareness, Ter ere van ons 1-jarig jubileum

Welkom bij MindAwareness, waar bewustzijn bloeit en innerlijke reizen transformeren. In de afgelopen twaalf maanden hebben we een opmerkelijke reis gemaakt, zowel als de eigenaren van MindAwareness als in samenwerking met deelnemers die zich aan ons hebben toevertrouwd. In dit blog delen we onze ervaringen vanuit twee perspectieven: de inzichten en uitdagingen vanuit ons team en de meest betekenisvolle ervaringen van onze deelnemers.

Perspectief van de Eigenaren: Een Terugblik op Een Jaar van Evolutie

Na een indrukwekkende verbouwing was het begin van 2023 eindelijk daar: de start van het officieel faciliteren van truffelceremonies bij MindAwareness. Voorafgaand aan deze mijlpaal hadden we al vele sessies gehouden met vrienden en kennissen, en we hadden ons grondig voorbereid door diverse opleidingen en trainingen te volgen. Denk hierbij aan de ‘Reis van de Sjamaan’, ‘Starten van je eigen praktijk’, positieve psychologie, kruidengeneeskunde, natuurvoedingsdeskundige en Akasha Healing&Reading. Deze uitgebreide voorbereiding was bedoeld om onze diensten te optimaliseren en onze medemens de best mogelijke ervaring te bieden.

We zijn trots op de behaalde mijlpalen in dit eerste jaar. We hebben lezingen gegeven over truffelceremonies bij Zentire. En enkele andere facilitators, die al jaren werkzaam zijn in dit veld, waren na een sessie bij ons tevens onder de indruk van onze aanpak. De grootste voldoening kwam echter van de dankbaarheid die we ontvingen van al onze deelnemers, en natuurlijk zijn we ook dankbaar voor de truffels, het plantmedicijn dat ons deze bijzondere ervaringen mogelijk maakt.

In deze reflectie willen we benadrukken dat we ervan overtuigd zijn dat mensen een doel nodig hebben in het leven. Zonder doel zijn we aan het dwalen. We voelen ons bevoorrecht dat we ons doel in het leven hebben gevonden hier bij MindAwareness. Ons streven is om mensen te begeleiden naar diepgaande ervaringen die hen helpen hun eigen doelen en betekenis te ontdekken. We kijken uit naar de voortzetting van dit prachtige avontuur en zijn vastberaden om onze bijdrage te blijven leveren aan het welzijn van anderen.

Deelnemerservaringen: Reizen naar het Diepste Zelf

Nu, laten we de schijnwerpers richten op degenen die deelnamen aan onze ceremonies. Hier zijn enkele van de meest inspirerende en transformerende truffel ceremonie ervaringen die onze deelnemers met ons hebben gedeeld: 
(I.v.m. privacy zijn de namen fictief)

 1.  Henk, Een Herontdekking van Levensvreugde bij MindAwareness.

  Voor mij begon de truffelceremonie als een zoektocht naar een verloren gevoel van verbinding met deze aarde. Jarenlang voelde ik me niet meer thuis hier en hoewel ik mezelf niet als depressief beschouwde, kon ik ook niet zeggen dat ik echt gelukkig was. Mijn leven leek te draaien op automatische piloot, verstoken van de vreugde die ooit zo vanzelfsprekend was. Ik verlangde naar de mogelijkheid om weer blij te kunnen zijn met het leven, om te kunnen genieten van de kleine dingen die nu simpelweg aan me voorbij gingen.

  De ceremonie bij MindAwareness bleek een emotionele achtbaan, een avontuur door het leven zelf. Tijdens de reis passeerden opgekropte spanningen van mijn lichaam en geest, om vervolgens te verdwijnen als een zucht van verlichting. Het was een positieve innerlijke reis, begeleid door zorgzame handen die me door de golven van emoties leidden. Na de ceremonie voelde ik me opgelucht, met een hernieuwde ruimte in mezelf en een helderheid die ik lang niet had ervaren. Er leek een onbeschrijflijke last van mijn schouders te zijn gevallen.

  Nu, na de ceremonie, merk ik dat ik meer kan genieten van de kleinere dingen in het leven dan in de afgelopen decennia. Er is een nieuw enthousiasme in mij ontwaakt, een vreugde die ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik kan de truffelceremonie bij MindAwareness ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een diepgaande ervaring, een herontdekking van zichzelf en een weg naar een meer vervuld leven. De begeleiding was prettig, de resultaten verbluffend en ik ben dankbaar voor deze transformerende reis.

 2. Reisverslag van Patricia: Bevrijding van Angsten en Zelfontdekking bij MindAwareness

  Mijn reis met truffelceremonies bij MindAwareness begon als een laatste hoop om mijn jarenlange worsteling met angsten te overwinnen. Al geruime tijd werden kleine angsten steeds groter, en ze begonnen mijn leven te beheersen. Simpele handelingen, zoals rijden op de snelweg of naar buiten gaan, werden een dagelijkse strijd vanwege mijn gedachten over wat anderen van mij zouden denken. Ondanks eerdere pogingen, waaronder hypnotherapie, bleven de angstklachten zo overheersend dat ik besloot de stap te zetten naar een truffelceremonie.

  Tijdens de ceremonie heb ik een ware openbaring ervaren. Het was alsof ik mijn angsten vanuit een compleet ander perspectief kon zien. Deze nieuwe kijk bracht me dichter bij mezelf dan ooit tevoren. De truffelceremonie hielp me om de diepere oorzaken van mijn angsten te begrijpen en deze los te laten. Het resultaat was opmerkelijk: ik voelde een hernieuwd zelfvertrouwen en kracht.

  De transformatie die tijdens de ceremonie plaatsvond, was verbluffend. Na jaren van vermijding durfde ik na de sessie weer op de snelweg te rijden. Het leek alsof er een last van mijn schouders viel, en ik voelde me bevrijd van de ketenen die mijn leven hadden beperkt. Wat opmerkelijk is, is dat ik met geen enkele andere therapie zoveel vooruitgang heb geboekt als tijdens deze ene sessie bij MindAwareness.

  Ik ben diep dankbaar voor de begeleiding en de veilige omgeving die MindAwareness bood tijdens deze reis. Het was een keerpunt in mijn leven, en ik kijk nu met optimisme naar de toekomst, wetende dat ik de kracht heb om mijn angsten te overwinnen en mijn leven volledig te omarmen.

 3. Reisverslag van Melissa: Een Helende Reis naar Verlies en Hereniging bij MindAwareness

  Mijn reis met de truffelceremonies bij MindAwareness begon in een periode van diepe rouw en verlies. In een korte tijd moest ik afscheid nemen van meerdere geliefden die dicht bij mijn hart stonden. Mijn moeder, met wie ik een sterke band had, was een van hen, en haar overlijden had een verwoestende impact op mijn leven. De intensiteit van het verlies maakte dat ik me ongelooflijk eenzaam voelde, vooral omdat dit afscheid zo onverwachts kwam en ik nooit de kans kreeg om op een passende manier afscheid te nemen van mijn moeder.

  Tijdens de truffelceremonie bij MindAwareness heb ik een diepgaande helende ervaring ondergaan. De ceremonie opende de poorten naar mijn innerlijke wereld en gaf me de mogelijkheid om mijn verdriet, pijn en verlies te confronteren. Gedurende de reis begon ik te voelen dat er een stukje van mezelf, dat ik verloren had samen met mijn moeder, naar me terugkeerde.

  Het was alsof de truffels een brug vormden tussen mijn huidige realiteit en een spirituele dimensie, waardoor ik opnieuw verbinding kon maken met mijn moeder. In deze helende ruimte kon ik op een dieper niveau communiceren en begrijpen dat de liefde tussen ons voortduurt, zelfs na de fysieke scheiding. Ik voelde de aanwezigheid van mijn moeder op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

  Na de ceremonie merkte ik dat er een verschuiving had plaatsgevonden in mijn innerlijke wereld. Ik voelde me niet langer alleen, maar eerder verbonden met een groter geheel. De hereniging met het verloren stukje van mezelf bracht een gevoel van heelheid en vrede. De truffelceremonie bij MindAwareness heeft niet alleen geholpen bij het verwerken van mijn verlies, maar heeft ook een nieuw perspectief op liefde en verbondenheid in mijn leven gebracht.

  Ik ben diep dankbaar voor deze transformerende ervaring en de ondersteunende begeleiding van MindAwareness gedurende deze reis. Het heeft me geholpen om mijn verdriet te omarmen en mijn weg te vinden naar genezing en herstel.

Slotwoord

Na het delen van deze ontroerende en inspirerende reisverslagen van Henk, Patricia, en Melissa, willen we je uitnodigen om de helende kracht van MindAwareness te overwegen. Onze truffelceremonies hebben niet alleen levens veranderd, maar hebben ook diepe transformaties en herontdekkingen mogelijk gemaakt.

Henk vond vreugde en enthousiasme terug in zijn leven, Patricia overwon haar langdurige angsten, en Melissa herenigde zich met een verloren stukje van zichzelf na het verlies van dierbaren. Deze verhalen getuigen van de impact die MindAwareness kan hebben op het welzijn en de persoonlijke groei.

Bij MindAwareness streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden, waarin individuen op een diepgaande reis naar zelfontdekking en genezing kunnen gaan. Onze ervaren begeleiders staan klaar om je te begeleiden tijdens deze transformerende ervaring.

Kies voor MindAwareness als je op zoek bent naar meer dan alleen een truffelceremonie. Kies voor een gemeenschap die gelooft in de kracht van innerlijke groei, zelfontdekking en heling. Laat MindAwareness je gids zijn op jouw reis naar een vervuld en evenwichtig leven.

Ontdek de magie van MindAwareness. Neem de volgende stap op jouw pad van persoonlijke transformatie en welzijn. We heten je van harte welkom in onze gemeenschap van groei en heling.

Meer informatie over onze truffelceremonies vind je hier:
Truffel ceremonie – MindAwareness

 

Ruben
Ruben
2024-01-04
Ik had een zeer mooie reis bij Mindawareness. Van de intake, de ceremonie zelf, de muzikale begeleiding, tot aan de afsluiting, alles is met de hoogste zorg en bekwaamheid geregeld. Je zal je ontzorgt voelen en dat is hier precies de bedoeling. Hoewel het jouw persoonlijke reis is, zorgen de heren dat je reist in 1e klasse. Nogmaals dank heren en tot de volgende!
Nadine Geeraerts
Nadine Geeraerts
2023-11-07
Onlangs een ceremonie gedaan met een vriendin, Wat een mooie ervaring.ik vond het in begin spannend om erna toe te gaan ook mijn nieuwschierigheid wat mee speelde van,wat gaat het doen.ik had wel een intensie Mijn geluk is dat ik die gekregen heb en mocht ervaren Maar het komt hoe het komt volgens hun En dat klopt je laat het maar gebeuren en dan gaat het vanzelf,meest mooie ervaring zoveel rust ,zoveel mooie gevoelens gehad Elke dag denk ik er nog aan terug,het heeft me veel gebracht en laten inzien Ik slaap zelfs beter in Voel me goed Heel veel warmte voel ik Heel apart Je geest en onderbewust zijn word echt leeg gemaakt Fantastisch gevoel Zo moet iedereen zich voelen Zou de wereld stuk mooier zijn Bedankt heren voor deze mooie reis!! Ik kom zeker nog een keer terug Liefs nadine
Robert
Robert
2023-09-07
Het was een fijne 1 op 1 truffelceremonie! De reis zelf was mooi, de ruimte voelde prettig aan, en de begeleiding was echt goed. Zowel de intake vooraf, het assisteren tijdens, en de nazorg. De mannen nemen de tijd voor je en leveren echt kwaliteit. Een aanrader dus 😊🙏
Ank Van Rensen
Ank Van Rensen
2023-08-17
Wat was het spannend om aan deze ervaring mee te doen. Meteen vanaf dat ik binnenkwam in jullie ruimte voelde ik mij zo veilig en vetrouwd dat alle spanning wegviel. Wat een fantastische ervaring, de kleuren, de beelden maar zeker de muziek, wauw wat een kracht en energie gaat van die muziek uit. Deze kracht en energie heeft mij een zeer bijzondere innerlijke reis laten beleven. Ik merk dat ik nu meer kan en mag loslaten. Ik beleef de kleuren van de natuur nu zoveel helderder als voorheen. Er is ruimte is gekomen in mijn eigen denken en voelen wat geeft dat een geweldig rustig zelfverzekerd gevoel. Er word alles aangedaan om er voor te zorgen dat je je op je gemak voelt, maar wat ook zeker belangrijk is dat de gehele ceremonie liefde en acceptatie voor alles uitstraalt en dat was voor mij een geweldige ervaring. Nick en Frens, bedankt voor de mooie reis die ik heb mogen beleven onder jullie professionele en liefdevolle begeleiding. ♥ En ik kom binnenkort voor mijn volgende reis.
Sylvia Plompen woudstra
Sylvia Plompen woudstra
2023-07-28
Samen met vriendinnen een ceremonie gedaan, ik was benieuwd naar deze ervaring en heb het als prettig ervaren Wilde graag mezelf weer vinden, en enkele trauma's uit het verleden loslaten, zodat dit mij niet meer hindert in het heden! Ik denk dat ik best ver ben gekomen met deze sessie ! ik heb een aantal zaken achter me gelaten, en geacepteerd dat dit bij mijn verleden hoort, en vooral vooruit wil kijken, naar wat mij nog te wachten staat , Heel fijn dit samen met vriendinnen te ervaren , ieder voor zich,maar tog samen had echt het gevoel van veiligheid , We zijn allemaal super goed begleid en voorbereid, in deze reis naar binnen!! Super fijne ervaring,en zeker wil ik dit nog eens meemaken! Blij met deze stap, het heeft mijn vertrouwen in mezelf weer aangewakkerd! Dit had ik echt nodig Bedankt frens en nick,
Miranda Schaefer Janssen
Miranda Schaefer Janssen
2023-07-24
Samen met mijn vriendinnen een truffelceremonie gedaan.. Wat een geweldige mooie ervaring was dat 😍 Voelde me erg op mijn gemak en heb enorm genoten van mijn reis Prachtige momenten beleefd ! Heb weer positieve energie, en kom weer wat gemakkelijker de dag door Heb me heerlijk kunnen overgeven en me geheel laten meevoeren op de prachtige muziek ..wat voor mij heel helend was .. Kortom genoten en weer een mooie ervaring rijker Zeker voor herhaling vatbaar !! Frens en Nick heel erg bedankt Groetjes Miranda
Petra Kraus loupias
Petra Kraus loupias
2023-07-20
In juli heb ik een ceremonie gehad .wist van tevoren niet wat me überhaupt zou overkomen. Na de fijne voor gesprekken durfde ik de stap te zetten. Mijn ervaring was fascinerend .ik zelf liep vantevoren tegen een burnout , het verleden ,opgekropte emoties, rouwproces. Mijn doel was loslaten. De ceremonie voor mij was een golf van emoties een avontuur over het leven . Waarvan opgekropte en weggestopte spanningen van je lijf& geest passeerde maar daarna verdwenen. Ik ging op reis in mij zelf zo posetief . De begeleiding tijdens de ceremonie was heel prettig. Voelde me naar de ceremonie opgelucht ruimte in me zelf, helderheid. Ben nog steeds enthousiast en kan het iedereen aanbevelen. Ook de na gesprekken heel fijn. Je voelt je begrepen. Bedankt voor de goede zorg ervoor tijdens en erna. En ook het smaakvolle gezonde eten. Groetjes petra loupias
Yama Heidary
Yama Heidary
2023-06-08
It's was a greatest experience ever...I have been hold on to the past for far too long..this ceremony made me be OK wit letting go of all that past pain.. I feel reborn.. and once again after a long time able to love me again... I would highly recommend this to anyone. That wants a positive change in there life.... Thank u for experience

Vul onderstaand contact formulier in voor een vrijblijvend gesprek en we nemen binnen 48 uur contact met je op!

  ×