truffelceremonie wie ben ik

“Wie ben jij?”

is een vraag die we vaak te horen krijgen, maar het is niet altijd even gemakkelijk om een bevredigend antwoord te geven. In onze maatschappij worden we vaak geïdentificeerd door onze naam, ons beroep, onze relaties en andere externe kenmerken. Maar is dat echt wie we zijn? Laten we eens dieper graven om het mysterie van onze ware identiteit te ontrafelen.

Je Bent Niet Je Naam

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende: je naam. Je naam is een etiket dat anderen op je hebben geplakt, maar het definieert niet wie je bent. Het is slechts een woord dat wordt gebruikt om naar je te verwijzen. Je naam zegt niets over je persoonlijkheid, je dromen, je angsten of je diepste verlangens.

Je Bent Niet Je Werk

Veel mensen definiëren zichzelf vervolgens door hun beroep. Ze zeggen bijvoorbeeld: “Ik ben een accountant” of “Ik ben een leraar.” Maar je werk is slechts een deel van wie je bent; het is wat je doet, niet wie je bent. Je werk kan veranderen in de loop van de tijd, maar je kernidentiteit blijft.

Wie Ben Je Dan Wel?

Als je niet je naam bent en niet je werk, wie ben je dan wel? Je bent een uniek individu met je eigen gedachten, gevoelens, overtuigingen en ervaringen. Je bent het resultaat van al je levenservaringen, zowel de vreugdevolle als de uitdagende. Je bent de persoon die glimlacht als je gelukkig bent en die huilt als je verdrietig bent.

Dieper Graven

Het vinden van je ware identiteit vereist vaak dat je dieper graaft dan de oppervlakkige labels waarmee we onszelf vaak identificeren. Het kan betekenen dat je jezelf vragen stelt zoals:

 

  • Wat zijn mijn diepste waarden en overtuigingen?
  • Wat zijn mijn passies en interesses?
  • Waar voel ik me het meest levend en authentiek?
  • Hoe wil ik een positieve impact hebben op de wereld om me heen?

Zelfbewustzijn

Zelfbewustzijn is de sleutel tot het ontdekken van je ware identiteit. Het gaat over het bewust worden van je gedachten, gevoelens en gedragingen. Het gaat over het stellen van vragen, zelfreflectie en groei.

Conclusie

Dus, wie ben je? Je bent een uniek en complex individu dat voortdurend evolueert. Je bent niet beperkt tot je naam of je werk. Je bent veel meer dan dat. Je bent de auteur van je eigen verhaal, en alleen jij kunt ontdekken wie je werkelijk bent. Het is een reis van zelfontdekking die de moeite waard is en die je in staat stelt om een diepere verbinding te maken met jezelf en de wereld om je heen. Dus, blijf graven, blijf leren en blijf groeien. Je ware zelf wacht om ontdekt te worden!

 

Ben je jezelf kwijt geraakt en vraag je je ook af wie je nou daadwerkelijk zelf bent?

In de zoektocht naar het vinden van onszelf, kunnen truffelceremonies een opmerkelijke reis van zelfontdekking en bewustwording bieden. Terwijl we dieper graven en onszelf openstellen voor de wonderen van het innerlijke universum, kunnen truffels fungeren als een sleutel tot de deur van zelfinzicht. Benieuwd geworden naar truffelcermeonies? Zie volgende link voor meer informatie!
https://www.mindawareness.nl/truffelceremonie/

Ruben
Ruben
2024-01-04
Ik had een zeer mooie reis bij Mindawareness. Van de intake, de ceremonie zelf, de muzikale begeleiding, tot aan de afsluiting, alles is met de hoogste zorg en bekwaamheid geregeld. Je zal je ontzorgt voelen en dat is hier precies de bedoeling. Hoewel het jouw persoonlijke reis is, zorgen de heren dat je reist in 1e klasse. Nogmaals dank heren en tot de volgende!
Nadine Geeraerts
Nadine Geeraerts
2023-11-07
Onlangs een ceremonie gedaan met een vriendin, Wat een mooie ervaring.ik vond het in begin spannend om erna toe te gaan ook mijn nieuwschierigheid wat mee speelde van,wat gaat het doen.ik had wel een intensie Mijn geluk is dat ik die gekregen heb en mocht ervaren Maar het komt hoe het komt volgens hun En dat klopt je laat het maar gebeuren en dan gaat het vanzelf,meest mooie ervaring zoveel rust ,zoveel mooie gevoelens gehad Elke dag denk ik er nog aan terug,het heeft me veel gebracht en laten inzien Ik slaap zelfs beter in Voel me goed Heel veel warmte voel ik Heel apart Je geest en onderbewust zijn word echt leeg gemaakt Fantastisch gevoel Zo moet iedereen zich voelen Zou de wereld stuk mooier zijn Bedankt heren voor deze mooie reis!! Ik kom zeker nog een keer terug Liefs nadine
Robert
Robert
2023-09-07
Het was een fijne 1 op 1 truffelceremonie! De reis zelf was mooi, de ruimte voelde prettig aan, en de begeleiding was echt goed. Zowel de intake vooraf, het assisteren tijdens, en de nazorg. De mannen nemen de tijd voor je en leveren echt kwaliteit. Een aanrader dus 😊🙏
Ank Van Rensen
Ank Van Rensen
2023-08-17
Wat was het spannend om aan deze ervaring mee te doen. Meteen vanaf dat ik binnenkwam in jullie ruimte voelde ik mij zo veilig en vetrouwd dat alle spanning wegviel. Wat een fantastische ervaring, de kleuren, de beelden maar zeker de muziek, wauw wat een kracht en energie gaat van die muziek uit. Deze kracht en energie heeft mij een zeer bijzondere innerlijke reis laten beleven. Ik merk dat ik nu meer kan en mag loslaten. Ik beleef de kleuren van de natuur nu zoveel helderder als voorheen. Er is ruimte is gekomen in mijn eigen denken en voelen wat geeft dat een geweldig rustig zelfverzekerd gevoel. Er word alles aangedaan om er voor te zorgen dat je je op je gemak voelt, maar wat ook zeker belangrijk is dat de gehele ceremonie liefde en acceptatie voor alles uitstraalt en dat was voor mij een geweldige ervaring. Nick en Frens, bedankt voor de mooie reis die ik heb mogen beleven onder jullie professionele en liefdevolle begeleiding. ♥ En ik kom binnenkort voor mijn volgende reis.
Sylvia Plompen woudstra
Sylvia Plompen woudstra
2023-07-28
Samen met vriendinnen een ceremonie gedaan, ik was benieuwd naar deze ervaring en heb het als prettig ervaren Wilde graag mezelf weer vinden, en enkele trauma's uit het verleden loslaten, zodat dit mij niet meer hindert in het heden! Ik denk dat ik best ver ben gekomen met deze sessie ! ik heb een aantal zaken achter me gelaten, en geacepteerd dat dit bij mijn verleden hoort, en vooral vooruit wil kijken, naar wat mij nog te wachten staat , Heel fijn dit samen met vriendinnen te ervaren , ieder voor zich,maar tog samen had echt het gevoel van veiligheid , We zijn allemaal super goed begleid en voorbereid, in deze reis naar binnen!! Super fijne ervaring,en zeker wil ik dit nog eens meemaken! Blij met deze stap, het heeft mijn vertrouwen in mezelf weer aangewakkerd! Dit had ik echt nodig Bedankt frens en nick,
Miranda Schaefer Janssen
Miranda Schaefer Janssen
2023-07-24
Samen met mijn vriendinnen een truffelceremonie gedaan.. Wat een geweldige mooie ervaring was dat 😍 Voelde me erg op mijn gemak en heb enorm genoten van mijn reis Prachtige momenten beleefd ! Heb weer positieve energie, en kom weer wat gemakkelijker de dag door Heb me heerlijk kunnen overgeven en me geheel laten meevoeren op de prachtige muziek ..wat voor mij heel helend was .. Kortom genoten en weer een mooie ervaring rijker Zeker voor herhaling vatbaar !! Frens en Nick heel erg bedankt Groetjes Miranda
Petra Kraus loupias
Petra Kraus loupias
2023-07-20
In juli heb ik een ceremonie gehad .wist van tevoren niet wat me überhaupt zou overkomen. Na de fijne voor gesprekken durfde ik de stap te zetten. Mijn ervaring was fascinerend .ik zelf liep vantevoren tegen een burnout , het verleden ,opgekropte emoties, rouwproces. Mijn doel was loslaten. De ceremonie voor mij was een golf van emoties een avontuur over het leven . Waarvan opgekropte en weggestopte spanningen van je lijf& geest passeerde maar daarna verdwenen. Ik ging op reis in mij zelf zo posetief . De begeleiding tijdens de ceremonie was heel prettig. Voelde me naar de ceremonie opgelucht ruimte in me zelf, helderheid. Ben nog steeds enthousiast en kan het iedereen aanbevelen. Ook de na gesprekken heel fijn. Je voelt je begrepen. Bedankt voor de goede zorg ervoor tijdens en erna. En ook het smaakvolle gezonde eten. Groetjes petra loupias
Yama Heidary
Yama Heidary
2023-06-08
It's was a greatest experience ever...I have been hold on to the past for far too long..this ceremony made me be OK wit letting go of all that past pain.. I feel reborn.. and once again after a long time able to love me again... I would highly recommend this to anyone. That wants a positive change in there life.... Thank u for experience
×