truffelceremonie wie ben ik

“Wie ben jij?”

is een vraag die we vaak te horen krijgen, maar het is niet altijd even gemakkelijk om een bevredigend antwoord te geven. In onze maatschappij worden we vaak geïdentificeerd door onze naam, ons beroep, onze relaties en andere externe kenmerken. Maar is dat echt wie we zijn? Laten we eens dieper graven om het mysterie van onze ware identiteit te ontrafelen.

Je Bent Niet Je Naam

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende: je naam. Je naam is een etiket dat anderen op je hebben geplakt, maar het definieert niet wie je bent. Het is slechts een woord dat wordt gebruikt om naar je te verwijzen. Je naam zegt niets over je persoonlijkheid, je dromen, je angsten of je diepste verlangens.

Je Bent Niet Je Werk

Veel mensen definiëren zichzelf vervolgens door hun beroep. Ze zeggen bijvoorbeeld: “Ik ben een accountant” of “Ik ben een leraar.” Maar je werk is slechts een deel van wie je bent; het is wat je doet, niet wie je bent. Je werk kan veranderen in de loop van de tijd, maar je kernidentiteit blijft.

Wie Ben Je Dan Wel?

Als je niet je naam bent en niet je werk, wie ben je dan wel? Je bent een uniek individu met je eigen gedachten, gevoelens, overtuigingen en ervaringen. Je bent het resultaat van al je levenservaringen, zowel de vreugdevolle als de uitdagende. Je bent de persoon die glimlacht als je gelukkig bent en die huilt als je verdrietig bent.

Dieper Graven

Het vinden van je ware identiteit vereist vaak dat je dieper graaft dan de oppervlakkige labels waarmee we onszelf vaak identificeren. Het kan betekenen dat je jezelf vragen stelt zoals:

 

  • Wat zijn mijn diepste waarden en overtuigingen?
  • Wat zijn mijn passies en interesses?
  • Waar voel ik me het meest levend en authentiek?
  • Hoe wil ik een positieve impact hebben op de wereld om me heen?

Zelfbewustzijn

Zelfbewustzijn is de sleutel tot het ontdekken van je ware identiteit. Het gaat over het bewust worden van je gedachten, gevoelens en gedragingen. Het gaat over het stellen van vragen, zelfreflectie en groei.

Conclusie

Dus, wie ben je? Je bent een uniek en complex individu dat voortdurend evolueert. Je bent niet beperkt tot je naam of je werk. Je bent veel meer dan dat. Je bent de auteur van je eigen verhaal, en alleen jij kunt ontdekken wie je werkelijk bent. Het is een reis van zelfontdekking die de moeite waard is en die je in staat stelt om een diepere verbinding te maken met jezelf en de wereld om je heen. Dus, blijf graven, blijf leren en blijf groeien. Je ware zelf wacht om ontdekt te worden!

 

Ben je jezelf kwijt geraakt en vraag je je ook af wie je nou daadwerkelijk zelf bent?

In de zoektocht naar het vinden van onszelf, kunnen truffelceremonies een opmerkelijke reis van zelfontdekking en bewustwording bieden. Terwijl we dieper graven en onszelf openstellen voor de wonderen van het innerlijke universum, kunnen truffels fungeren als een sleutel tot de deur van zelfinzicht. Benieuwd geworden naar truffelcermeonies? Zie volgende link voor meer informatie!
https://www.mindawareness.nl/truffelceremonie/

jp jp
jp jp
2024-04-09
Prachtige ervaring! Begeleiding was super geregeld en voelde vertrouwd. Door de inzichten welke ik tijdens mijn reis heb gekregen ben ik heel anders naar het leven gaan kijken! Zit nu veel positiever in mn vel!
Herman Jakobs
Herman Jakobs
2024-04-03
Veel problemen die ik dacht te hebben bleken niet te bestaan. Ik kom weer toe aan alle dingen die ik 2 jaar terug ook deed. Door relatie stress leek het of mijn hersenen door overbelasting niet goed meer functioneerden. Eén truffel ceremonie, opgelost. 😃👍🏼👍🏼👍🏼
Chiel Schütte
Chiel Schütte
2024-04-03
Warme en professionele begeleiding! Goed afgestemde ruimte
Kim Peeters
Kim Peeters
2024-02-20
Een hele mooie ervaring gehad bij Mindawareness. Zo veel mooie inzichten gekregen tijdens en na de sessie. Het heeft bij mij veel los gemaakt en hierdoor ben ik meer open naar situaties gaan kijken. Ik ben een gevoelig persoon, maar ik heb ook het gevoel meer "down to earth" te zijn. Meningen en emoties komen minder heftig binnen en ik kan mij hier beter voor afsluiten. Ik heb mij de hele reis fijn gevoeld. De ruimte is mooi en rustig ingericht en je wordt zo nodig geholpen als het even te veel wordt. Daarom heb ik mij helemaal over kunnen geven aan het moment. Je wordt van te voren goed voorbereid d.m.v. een telefoongesprek, intake formulier en een voedingslijst zodat je het optimale uit de dag kunt halen. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze sessie zeker niet te laatste gaat zijn. Ik ben benieuwd wat ik nog meer kan gaan leren uit dit indrukwekkende medicijn!
Karin Kwaspen
Karin Kwaspen
2024-02-10
Het is iets magisch!! Het mooiste wat jij jezelf kan schenken. Fijne mensen super begeleiding en mooie locatie om jouw reis naar jezelf te mogen maken.
Frank Jansen
Frank Jansen
2024-01-23
Dit was de eerste keer dat ik ooit psychedelica heb ondergaan, en ik begrijp nu waarom ze dit ceremonie's noemen. Iets wat ik mijn hele leven zal blijven herrineren. Ik zat al een hele tijd vast in een bepaald ritme, waar ik niet gelukkig was maar ook niet blij was. Niet suicidaal maar ook niet genoot van het leven, een beetje hier tussenin. Na verschillende psychologen en therapiën ondergaan te hebben kwam ik via Netflix terrecht bij psilocybine, en na dit gezien te hebben ben ik me gaan oriënteren en kwam ik uit bij MindAwareness. Van begin tot eind super begeleid door de 2 heren. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes perfect georganiseerd en mijn ervaring zal altijd bij me blijven. Ik heb mezelf terug gevonden en geniet nu veel meer van de kleine dingetjes om me heen dan voorheen. Ik voel me weer een stuk gelukkiger dan in de laatste jaren. Ik ga zeker nog een keer terugkomen zodra de truffels me weer roepen! Bedankt mannen voor deze bijzondere dag!
Ruben
Ruben
2024-01-04
Ik had een zeer mooie reis bij Mindawareness. Van de intake, de ceremonie zelf, de muzikale begeleiding, tot aan de afsluiting, alles is met de hoogste zorg en bekwaamheid geregeld. Je zal je ontzorgt voelen en dat is hier precies de bedoeling. Hoewel het jouw persoonlijke reis is, zorgen de heren dat je reist in 1e klasse. Nogmaals dank heren en tot de volgende!
Nadine Geeraerts
Nadine Geeraerts
2023-11-07
Onlangs een ceremonie gedaan met een vriendin, Wat een mooie ervaring.ik vond het in begin spannend om erna toe te gaan ook mijn nieuwschierigheid wat mee speelde van,wat gaat het doen.ik had wel een intensie Mijn geluk is dat ik die gekregen heb en mocht ervaren Maar het komt hoe het komt volgens hun En dat klopt je laat het maar gebeuren en dan gaat het vanzelf,meest mooie ervaring zoveel rust ,zoveel mooie gevoelens gehad Elke dag denk ik er nog aan terug,het heeft me veel gebracht en laten inzien Ik slaap zelfs beter in Voel me goed Heel veel warmte voel ik Heel apart Je geest en onderbewust zijn word echt leeg gemaakt Fantastisch gevoel Zo moet iedereen zich voelen Zou de wereld stuk mooier zijn Bedankt heren voor deze mooie reis!! Ik kom zeker nog een keer terug Liefs nadine
Robert
Robert
2023-09-07
Het was een fijne 1 op 1 truffelceremonie! De reis zelf was mooi, de ruimte voelde prettig aan, en de begeleiding was echt goed. Zowel de intake vooraf, het assisteren tijdens, en de nazorg. De mannen nemen de tijd voor je en leveren echt kwaliteit. Een aanrader dus 😊🙏
Ank Van Rensen
Ank Van Rensen
2023-08-17
Wat was het spannend om aan deze ervaring mee te doen. Meteen vanaf dat ik binnenkwam in jullie ruimte voelde ik mij zo veilig en vetrouwd dat alle spanning wegviel. Wat een fantastische ervaring, de kleuren, de beelden maar zeker de muziek, wauw wat een kracht en energie gaat van die muziek uit. Deze kracht en energie heeft mij een zeer bijzondere innerlijke reis laten beleven. Ik merk dat ik nu meer kan en mag loslaten. Ik beleef de kleuren van de natuur nu zoveel helderder als voorheen. Er is ruimte is gekomen in mijn eigen denken en voelen wat geeft dat een geweldig rustig zelfverzekerd gevoel. Er word alles aangedaan om er voor te zorgen dat je je op je gemak voelt, maar wat ook zeker belangrijk is dat de gehele ceremonie liefde en acceptatie voor alles uitstraalt en dat was voor mij een geweldige ervaring. Nick en Frens, bedankt voor de mooie reis die ik heb mogen beleven onder jullie professionele en liefdevolle begeleiding. ♥ En ik kom binnenkort voor mijn volgende reis.
×